S dávkováním oleje se nemažte. Jednoduše ho nastříkejte!
Ať už potřebujete vymazat plech, ochutit salát či maso, nebo rozehřát na pánvi jen skutečně tenkou vrstvu oleje. Pro všechny tyto případy vám olej ve spreji přijde vhod. Dávkování je snadné a rychlé. Nikde nic nepoteče, obal nebude umaštěný a díky chytrému balení vám olej dlouho vydrží. V nabídce najdete řepkový olej – klasický, ale také ochucený s chilli, česnekem, bylinkami, rozmarýnem a máslový. K mání je i dýňový, avokádový, olivový a slunečnicový olej nebo balzamikový ocet.
Tip: Pokud dumáte nad dárkem pro vášnivého kuchtíka, sáhněte po balení dvou či rovnou tří olejů s příchutí i bez. Dorazí vám v krabičce ovázané mašlí, takže jimi rovnou můžete udělat radost svými blízkým.
Jak oleje nejlépe využijete?
Řepkový olej: na formy, formičky, pánve a grily
Řepkový a slunečnicový olej: na smažení i do salátových dresinků
Řepkový s máslovou příchutí: na pánev, kontaktní gril, palačinky, lívance, pečení
Řepkový olej s chilli: na ryby, masa, grilovanou zeleninu, pečivo, těstoviny, přílohy a pomazánky
Řepkový olej s lanýžem: na masa, grilovanou zeleninu, pečivo, krémové omáčky
Řepkový olej s bylinkami: na zeleninu, pečivo, masa, ryby a těstoviny
Řepkový olej s česnekem: na zeleninové saláty, ryby, masa, grilovanou zeleninu, pečivo a těstoviny
Řepkový olej s bazalkou a citronem: na masa, saláty, ryby a těstoviny
Řepkový olej s rozmarýnem: do marinád, těstovinových salátů, ryby a dušenou zeleninu
Olivový olej: ve studené kuchyni, na saláty a zálivky
Slunečnicový olej: na pánev, kontaktní gril
Dýňový olej: do zálivek, pomazánek a na zeleninové saláty
Avokádový olej: na vaření, smažení, pečení i grilování